Gravidfotografering

Denna tiden som gravid är unik för varje person och alla är fina på sina egna sätt. Det är en tid vi börjar känna en kärlek som vi aldrig trott vi kunde känna för en annan människa. Man skapar ett unikt band innan man har träffats. Detta är en kärlek som är otroligt fin att föreviga på bild. En gravidfotografering hos mig är fylld med glädje och kärlek, jag fångar de naturliga och avslappnande stunderna som är just där och då.

Gravidfotografering

Bokningspaket
Du får hem ett fint bokningspaket, något speciellt för dig.


1 timme

Vi kommer fotografera i cirka 1 timme på en vacker utvald plats utomhus.

2 ombyten
Vi kommer att fotografera med två ombyten för mer variation i bilderna


Webbgalleri
Välj dina favoriter från ett webbgalleri


10 bilder
I detta paket ingår 10 digitala bilder som levereras som färdigredigerade JPG filer.

Fine Art Print
En vacker förstoring i storlek 30x40 cm som ni kan rama in och pryda en vägg med i ert hem.


4900kr

Vanliga frågor

När behöver vi boka en fotografering?
 Jag rekomenderar att ni skickar en förfrågan när ni är i vecka 20. Ju tidigare ni hör av er desto bättre så att ni garanterat får en tid.  Jag fotograferar oftast gravida mellan veckorna 27-35. 


Hur gör vi ifall det blir regn?
Vi kommer alltid att boka in två datum så har vi större chans att vi slipper regn någon av dagarna. Ifall vi skulle ha oturen med oss bokar vi bara in en ny dag. Vädret är väldigt avgörande precis som omgivningen för bilderna.


Har du några klänningar att låna ut?
Ja det har jag! Ifall du är intresserad av att låna klänning så är du varmt välkommen att höra av dig.


Reser du för en fotografering? 
Ja det gör jag, det tillkommer milersättning utanför Helsingborg. 


Information

Bokning

Vid bokning av en fotografering kommer en faktura på 50% av det paket ni valt att skickas till er. Detta för att ni ska få ert datum spikat. Slutfakturan skickas till er efter fotograferingen. Ni kommer även attt få skriva på ett avtal där det står allt om bokningen och bilderna.

 

Leverans av bilderna

Ni kommer få tillgång till ett webbgalleri cirka 6 dagar efter fotograferingen där ni får välja ut vilka bilder ni vill ha. När ni har valt era bilder kommer jag skicka ett nytt webbgalleri där ni kan ladda ner era bilder. Ni kommer få era bilder i både högupplöst format så ni kan beställa förstoringar ovh även skärmupplöst som passar ifall ni vill lägg upp bilder på era sociala medier tex. Det är väldigt viktigt att använda rätt format beroende på vad ni vill göra med bilderna då det gör en stor skillnad.

 

Fri användning av bilderna

När ni fått era bilder får ni mer än gärna beställa förstoringar, jag hjälper er gärna med detta. Jag kan både beställa och rekomendera vart ni kan göra era förstoringar för bästa kvalité.

Ni får absolut inte ändra bilderna på något sätt efter jag levererat dom. Det betyder att ni inte får lägga på något filter, göra svartvit eller liknande.

 

Ifall ni lägger upp era bilder på sociala medier så ska ni alltid skriva Foto: Sabina Ströberg Fotograf.

Oftast lägger jag själv upp bilder från mina fotograferingar på min hemsida, instagram och facebook. Ifall ni inte vill att era bilder ska läggas upp så får ni meddela mig om detta.

 

Leverans av album

Ert album kommer att leveras till er ca 6 veckor efter fotograferingen. Kan variera lite beroende på säsong.

 

Tillval

Blomsterkrans: 500kr 


Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade av att föreviga din graviditet hos mig. Fyll i formuläret nedanför så återkommer jag till er så snart som möjigt. 

 
 
 
Stjärna
Måne
 
 
 
Instagram
Facebook
Blev tipsad av en vän
Annat
 
 

Kontakt

Företaget innehar FA-skattesedel


Mail: sabinafotograf@gmail.com


Telefon: 070-930526  (vardagar 10-17)

Copyright © All Rights Reserved